İş Bankası bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre İş Bankası bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin,Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek müfettiş yardımcısı alacak.

Bu bağlamda İş Bankası adaylar için müfettiş yardımcılığı sınavı yapacak. Sınava başvuru yapmış olan adaylar için sınav sürecinini ilk aşaması olan Müfettiş yardımcısı sınavı 11 Mayıs 2019 tarihinde Ankara ve İstanbul illerinde gerçekleştirilecektir.

Adayların hangi Nitelikleri Taşımaları Gerekmektedir?

İş Bankası Müfettiş yardımcılığı giriş sınavına başvuru yapmak isteyen adaylardan, yazılı sınavın yapılacağı tarih itibari ile yani 11 Mayıs 2019 tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Affa uğranmış bile olunsa herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından Türkiye'nin her yerinde görev yapmasına ve seyahat etmesine engel durum olmamak,

Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren veren lisans programlarından mezun olmuş olmak, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve ilgili diller için istenene sertifikalara sahip olmak, Daha önce İş bankası tarafından yapılmış olan sınavlardan herhangi birine katılmış ve mülakat aşamasından elenmemiş olmak ve e daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak şartları aranacak.

Başvuru Süreci ve Başvuruların Değerlendirilmesi:

Başvurular ilanın yayımlanması ile İş Bankasının resmi İnternet sitesi üzerinde başlamış olup adaylar başvurularını en geç 29 Nisan 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular sadece , cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir. Bunun dışında şube veya müdürlüklere yapılacak herhangi bir başvuru kabul edilmeyecektir.

Adayların başvuruları başvurular bittiğinde banka tarafından değerlendirilerek İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden duyurulacaktır.

İlana ulaşmak için Buraya Tıklayabilir ve İş Bankasının Açık iş pozisyonlarına ulaşabilirsiniz.

DİĞER BANKA PERSONEL ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim