Türkiye’nin ilk bankalarından biri olan İş Bankası 2019 yılında banka personeli alımına devam ediyor. Buna göre ekim ayı için açılan yeni ilanda müfettiş yardımcılığı ve uzman yardımcısı alacağını duyuran banka ilanı için adayların en son ekim ayı sonuna kadar başvuru yapması gerekmektedir. İlgili banka ayrıca adayların sağlaması gereken birtakım şartlar da istemekte olup bunlar şu şekildedir.

Müfettiş Yardımcılığı

Bankabilgi sistemleri ve bankacılıksüreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurtiçi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrolettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgiteknolojilerinin denetimindegörevlendirilecek müfettiş yardımcısı alımında istenilen şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, 30 yaşını aşmamış olmak, üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak, sağlık durumu açısından her yerde görev yapacak düzeyde olmak, erkekler için askerlik ile ilgisi olmamak ya da 2020’ye kadar tecilli olmak, ilgili yabancı dil puanına sahip olmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilan detayları ve başvuru için: http://bit.ly/2kZ5PCh

Uzman Yardımcısı

Bankanın İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük Bölümlerindegörevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere 19 Ekim2019 Cumartesi günü Uzman Yardımcısı alım sınavıdüzenlenecek olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, 30 yaşını aşmamış olmak, üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak, sağlık durumu açısından her yerde görev yapacak düzeyde olmak, erkekler için askerlik ile ilgisi olmamak ya da 2020’ye kadar tecilli olmak, ilgili yabancı dil puanına sahip olmak ve daha önce İŞ Bankası sınavlarından başarısız not almamış olmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilan ve başvuru için: http://bit.ly/2kMSld0

Editör: TE Bilisim