İş Bankası resmi internet sitesinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre İş Bankası bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için en az lise mezunu alım yapacağını belirtti. Söz konusu yayımlanan ilana göre başvuru şartlarını taşıyan adaylar için sınav yapacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları paylaşıyoruz.

İş Bankası İzmir, İstanbul ve Gaziantep'te bünyesine şoför alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde adaylara şoför alımı için sınav yapılacak olup ilgili sınav 13 Şubat 2019 tarihinde İstanbul'da yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için ve sınava katılabilmeleri için öncelikle belirtilen şartları taşımak zorundadırlar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İş Bankası Şoför alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, En az lise mezunu veya Ticaret meslek lisesi mezunu olmak, Erkek adaylar için sınav tarihi itibari ile askerlik görevini tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından Türkiye'nin her yerinde görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta zorunlu olarak hizmet yükümlülüğü olmamak ve kamu haklarından mahrum bulunmamak,

İstanbul İzmir ve Gaziantep illerinde ikamet ediyor olmak veya ikamet edebilecek olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 2017 yılından önce alınmış en az B sınıfı veya 2017 yılından sonra alınmış D1 sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine, SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olmak, 3.02.2021 tarihine kadar geçerli bir psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olmak ve Daha önce İş bankası tarafından yapılan, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Operasyon Elemanı gibi sınavlardan başarısız olmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve en geç 07 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 12:00 a kadar cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir. Ayrıca Bunun dışında yani Genel Müdürlüklere veya Şubelere başvuru yapılmayacaktır. Başvuru sonrasında ise ilgili şoför alımı sınavı 13 Şubat 2019 tarihine İstanbul'da yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgiye ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz. İlanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni : www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/Documents/is_bankasi_sofor_13.02.19.pdf

Ayrıca diğer banka ilanlarından haberdar olmak için işin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek yayımlanan ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim