Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre İş Bankası bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı illerde bürı memuru alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde ilan yayımlanmış olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. İşte İlanın detayları;

İLANIN DETAYLARI:

İş Bankası toplamda 25 kişilik boş kadro ile Büro Memuru ( Genel ) alımı yapacak. İlgili ilana Sadece Engelli olan adaylar başvuru yapabilecek olup alımlar 4 farklı ildeki şubeler için geçerlidir. Buna göre, Adana'da bulunan şubeye 7, Kocaeli'de bulunan Şubeye 8, Zonguldak İlinde bulunan şubeye 1 ve Gazantep ilinde bulunan şubeye 9 olmak üzere toplamda 25 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İş Bankası Büro Memuru alımı ilanna başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az %40 Engelli raporu bulunmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Mülakat tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamaki Herhanhi bir kurum yada kuruluşa mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak, Lise mezunu veya Meslek Yüksekokul mezunu olmak, Erkek veya bayan olmak, Alım yapılacak il için ikamet ediyor olmak ve Engelli olmak gibi nitelikler arayacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İlgili İş Bankası ilanı Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar ilgili ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx üzerinden İş Yeri Ünvanına TÜRKİYE İŞ BANKASI şeklinde yazması ile ilgili ilanlara ulaşabilecekler. Başvurular adayların İŞKUR üyeliklikleri ile yapılacak. Aşağıda sizler için ilgili ilanların İlan Numaralarınıda paylaşıyor olacağız. Alım yapılacak ile göre karşısındaki numaraları kullanabilirsiniz.

ADANA: 00004763011 

KOCAELİ: 00004761173

ZONGULDAK: 00004775359

GAZİANTEP: 00004774428

Editör: TE Bilisim