İş Bankası Müfettiş Yardımcısı alımı için ilan yayımladı. Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlamış olduğu ilana göre İş Bankası17 Ekim 2020 tarihinde yapacağı Müfettiş Yardımcılığı sınavı ile memur alımı yapacak. Başvuru şartları ve ilan hakkında tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI GÖREVİ:

İş Bankası bümnyesinde hizmet verecek olan Müfettiş Yardımcıları, bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

İş Bankası müfettiş yardımcısı alımı için ilan Resmi Kariyer sitesinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular en geç 11 Ekim 2020 tarihine kadar yapılacak. Başvurular sadece cv.isbank.com.tr adresi üzerinden yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Uyruk Şartı: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Yaş şartı: Sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (17 Ekim 1990 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

Eğitim Şartı: Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen ilgili bölümlerinden mezun olmak.

Yabancı Dil Şartı: İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek İlgilisertifikalardan birine sahip olmak.

Askerlik Şartı: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2021 yılı Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak.

Sağlık Şartı: Sağlık durumu seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

ÖZEL ŞARTLAR:

  • Daha önce, Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak,
  • Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak,
  • Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

İLANIN TAM METNİ: www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/Documents/iste-kariyer/mufettis_yardimcisi_sinavi_2020.pdf

Editör: TE Bilisim