Türkiye'nin özel sektör bankaları arasında yer alan ve faaliyetlerine uzun yıllardır aralıksız devam etmekte olan ING Bank yatırımlarına ve personel alımlarına devam etmektedir. ING Bank memur alımı ilanları resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri üzerinden yapılmaktadır.

ING Bank tarafından yayımlanmış ve kamuoyuna ilan edilmiş pozisyonlara bakıldığında toplam 30'a yakın farklı kadro için memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılıyor ve memur alımına ilişkin detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: ING Bank
Farklı İlan Edilen Pozisyon: 30'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK BANKA POZİSYONLARI

ING Bank tarafından kamuoyuna duyurulmuş olan 30'a yakın kadro için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ING Bank hangi pozisyonlar için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecektir.

Yazılım Geliştirme Kıdemli Yazılım Mühendisi Gişe Yetkili Yardımcısı Ticari Krediler Tahsis Grubu Yönetmeni Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Kredi Risk Yönetimi Dönemsel Çalışan Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni Yatırım Ürünleri Yönetimi Yönetmen vb. gibi pozisyonlar için ING Bank memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar ilgili pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Aşağıda başvuru yapmak isteyen adaylar için müracaat linki sunulmuştur. Başvurularını tamamlamak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi tüm pozisyonları gözlemlemesi ve uyuyarsa niteliklere göre müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/U4uQaG
TÜM BANKA İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim