Banka ve finans sektöründe oldukça yıldızı parlayan ve bir anda popülerleşen ING bank bünyesine yeni personelleri katacağını açıkladı. Bu iş alımına üniversite bölümünden mezun olmuş öğrenciler başvuru yapabilecekler ve finans sektöründen mezun olmanız gerekmektedir. ING Bank'ın alacağı personeller ve iş pozisyonları hakkında çok detaylı bilgiler şimdi haberimizde!

2016 yılı içerisinde işe girmek isteyenlere bir çok iş fırsatı doğdu. Firmalar, kurumlar ve kuruluşlar sürekli olarak iş alımı yapıyorlar ve personel alımlarını gittikçe arttırıyorlar. Bu iş alımını yapan ve duyuran son kurum olarak ING Bank oldu. Hollanda kökenli olan ING bank'ın 2016 yılı içerisinde 250'den fazla personel alacağı bilgisi geldi.

Ülkemizde sürekli olarak gelişimde olan ve bünyesine büyüten bir firma olan ING Bank geçtiğimiz aylarda Oyak Bank'ı da satın aldı. ING bank şuanda Avrupa üzerinde sıralama kriterlerine göre Dünya'nın en büyük ve en iyi 20 bankası arasında yer alıyor.

Bu iş ilanına başvuru yapmak isterseniz ING Bank'ın kariyer internet sitesine girebilirsiniz. ING Bank kariyer internet sitesi üzerinden sürekli olarak yeni mesajlarını, yeni iş ilanlarını yayınlıyor. Bu iş ilanlarını takip ederek daha fazla bilgiye ulaşabilir. ING bank'ın yapacağı duyuruları takip ederek sizde ING Bank'da çalışmaya başlayabilir yani ING Bank'ın bir personeli halnie gelebilirsiniz. ING bank'ın bu iş ilanına başvuru için ING bank'ın insan kaynakları sayfasına gidiyorsunuz. Genel iş başvuru formunu dolduruyorsunuz. Evet, herşey bu kadar hızlı ve kolay bir şekilde ilerliyor. Eğer internet üzerinden başvuru yapmak istiyorsunuz alt kısımdaki bağlantıyı kullanarak yönlendirileceğiniz kısımda istediğinizi pozisyona başvuru yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/ing-bank-is-ilanlari-c19589-p10526/