Ülkemizde başta olmak üzere Kuzey ve Latin Amerika, Asya ve Avustralya'da çok sayıda şubesinde dünya geneli toplam 60 bine yakın çalışanı ile binlerce şubesinde hizmet vermekte olan ING Bank çok sayıda açık pozisyonları için personel alımı yapıyor.

ING Bank personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleir aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta olup adaylar müracaatlarını yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmektedir. Buna göre ING Bank tarafından yayımlanmış olan 20'ye yakın pozisyon için banka personeli alımı yapılmaktadır. Peki ING Bank personel alımı detayları nedir, başvurular ve hangi pozisyonlar için alım yapılmaktadır.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: ING Bank
Yayımlanan Pozisyon: 20'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

ING Bank ilan ettiği 20'ye yakın açık pozisyon için çok sayıda banka personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için ING Bank personel alımı yapacak.

Yazılım Geliştirme Kıdemli Yazılım Mühendisi
Gişe Yetkili Yardımcısı
Ticari Krediler Tahsis Grubu Yönetmeni
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Kredi Risk Yönetimi Dönemsel Çalışan
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Yatırım Ürünleri Yönetimi Yönetmeni

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 20'ye yakın pozisyona banka personeli ING Bank tarafından alınacaktır. Peki başvuru detayları nedir.

BAŞVURULAR

ING Bank 20'ye yakın ilan edilmiş olan banka personeli alım ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KGD7aO
TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim