Türkiye’nin yeni bankalarından biri olan ING Bank ya da bir diğer ismi ile ING, ilgili kariyer sitesinde açıklamış olduğu yeni duyurularda 9 farklı ilde, farklı birimlerde istihdam edilmek üzere yönetici adayı alımı yapacağını açıkladı. Buna göre yapılacak alımlarda Ticari Banka Şube Yönetici Adayı ve Kobi Bankacılığı Yönetici Adayı olmak üzere iki farklı yönetici adayı kadrosundan toplamda 9 alım gerçekleştirilecektir. İlgili başvurular ilgili kariyer sitesinde yer almakta olup başvurmak isteyen adayların birtakım şartları sağlaması gerekmektedir.

ING’ye olan alımların ING SalesTraineeProgramme çerçevesinde yapılacağı açıklanmış olup buna göre şu şartlara uygun her aday ilana başvurabilmektedir.

  • 2018 ya da 2019 mezunu olma,
  • Bilgisayarı iyi derece kullanmak ve Micrsoft Office programlarını iyi bilmek,
  • Üniversitelerde kulüp, etkinlik ve gönüllü projelerde daha önce görev alınmışsa,
  • İletişimi kuvvetli, özgüven sahibi ve müşteri ile çalışanları bir adım öne taşıyacak bir marka altında çalışmak isteye adayların ilgili ilana başvurmaları istenmektedir.

Hem Kobi Bankacılığı hem de Şube Yöneticiliği adayları için aynı şekilde belirtilen alım şartlarında adayların müşterilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde belirlemek ve ürün ve hizmet sunmaları, bunun yanı sıra bankaya yeni müşteri kazandırmak ve bu doğrultuda mevcut müşterilerin memnuniyetini sağlamak ve kredi teklifi analizleri gerçekleştirmek şeklinde bir görev tanımı açıklanmıştır.

İlgili ilana online başvuru yapmak için: https://www.kariyer.net/firma-profil/ing-bank-19589-10526

Editör: TE Bilisim