Ülkemizin önemli bankalarından birisi olarak bilinen ING Bank Türkiye'de yabancı sermaye ile kurulan bankalardan birisi olarak bilinmekte olup yurt genelinde 191 şube ile hizmet vermekte olup özellikle üç bankayla ATM konusunda anlaşarak 12 binden fazla da ATM üzerinden müşterilerine işlem imkanı sunmaktadır. Buna göre personel alımlarına da hız veren ING Bank yayımlamış olduğu 13 pozisyon doğrultusunda personel alımı yapıyor. Peki ING Bank 13 personel alımı hangi pozisyonloar için yapılacak? Nasıl başvuru yapılır?

Pozisyonlar Nelerdir?

ING Bank tarafından yayımlanan 13 pozisyona bakıldığında Kobi Portföy Yöneticisi (9 farklı şehire alım yapılacak), Tüzel Bank. Ticari Portföy Yöneticisi (3 farklı şehir için alım yapılacaktır), Satış Masası Yetkili Yardımcısı pozisyonları için personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylar bu pozisyonlara nasıl başvurabilir, alımların hangi şehirde olduğu, niteliklerin ne olduğunu öğrenmek ve ilgili pozisyonlar için müracaatların yapılabilmesi için aşağıdaki adımları izleyenizi.

Başvuru Bilgileri

ING Bank 13 iş ilanı hakkında yukarıda detaylar verilmiş olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için öncelikle aşağıdaki linke giriş yapmaları gerekiyor. Ardından niteliklerinin uyum sağladığı pozisyon ve kendilerinin başvurusuna imkan veren şehirde ING Bank için başvuru yapması gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/362WXjx

Editör: TE Bilisim