Ülkemizin en bilinen bankaları arasında yer almakta olan ING Bank 2007 yılında Oyak Bank'ın tüm hisselerini satın alarak ING Bank adı altında hizmet vermeye başladı. 10 senedir kesintisiz hizmet göstermekte olan ING Bank açık pozisyonlarını ilan etmeye devam ediyor.

ING Bank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Buna göre ING Bank 20 pozisyon için Türkiye geneli memur alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve ING Bank memur alımı detayları nelerdir.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: ING Bank
Yayımlanan Pozisyon: 20
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

ING Bank ilan ettiği 20 açık pozisyon için çok sayıda banka personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için ING Bank personel alımı yapacak.

Yazılım Geliştirme Kıdemli Yazılım Mühendisi
Gişe Yetkili Yardımcısı
Ticari Krediler Tahsis Grubu Yönetmeni
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Kredi Risk Yönetimi Dönemsel Çalışan
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Yatırım Ürünleri Yönetimi Yönetmeni

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 20 açık pozisyona banka personeli ING Bank tarafından alınacaktır. Peki başvuru detayları nedir.

BAŞVURULAR

ING Bank 20 açık pozisyona banka memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar ING Bank memuru alımı ilanına farklı pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/KGD7aO
TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim