Ağustos ayının ortasında girdiğimiz şu günlerde özel sektör alımları da devam etmekte olup başta havacılık ve bankacılık sektörlerine yönelik yeni alımlar gündeme geldi. Bu noktada ilgili kariyer sitesinde TEB Bankası ve ICBC Turkey Bankası tarafından iki farklı pozisyonda alım gerçekleştirileceği açıklandı. Bugün yayınlanan ilanlarda adayların ilgili kadrolara başvuru yapmak için farklı başvuru şartlarını sağlaması gerekmekte olup bu başvuru şartları şu şekilde açıklanmıştır.

IBC Bank Gişe Yetkilisi Alımı

İlgili banka tarafından yapılacak olan gişe yetkilisi alımında adaylar İstanbul’da görevlendirilecektir. Ayrıca adaylardan istenen şartlar arasında Lisans mezunu olma, tercihen iyi düzeyde İngilizce bilen, Erkek adaylarda askerliğini yapmış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olan,İletişim yeteneği güçlü,Çözüm ve hedef odaklı,Dikkatli ve titiz çalışabilecek,Bankacılıkta kariyer hedefleyen adaylar başvuru yapabilecektir.

İlgili ilana başvuru yapmak için: http://bit.ly/2P2U1gy

TEB Bankası Şube İşlem Yetkilisi Alımı

TEB Bankası tarafından yayınlan yeni ilanlarda bankanın İstanbul ve Kocaeli şubelerinde görevlendirilmek üzere şube işlem yetkilisi alımı yapacağı yer aldı. Buna göre adayların En az Ön Lisans mezunu, İstanbul'da Kartal, Gebze ve Tuzla / Sakarya, İzmit'te ikamet eden, İletişimi kuvvetli,Takım çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olması şartları istenmektedir.

İlgili ilana başvuru yapmak için: http://bit.ly/30gcEPh

Editör: TE Bilisim