Ülkemizde yabancı sermaye ile kurulmuş bankalar arasında yer alan ve Türkiye'de 86 yurt dışında ise 4 farklı şube ile hizmetlerini sürdürmekte olan HSBC Bank Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte ve farklı illere şube açılışlarına devam etmektedir.

HSBC Bank Anonim Şirketi açık pozisyonları için aralıklarla banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup ilgili memur alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile diğer detaylar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

HSBC Bank Anonim Şirketi iş ilanları için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, dinamik olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, güler yüzlü olmak, müşteri ilişkilerine önem verir olmak, sorumluluk sahibi olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, raporlama yapabilir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

HSBC Bank Anonim Şirketi açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre alacak takip memuru, idari asistan, genel başvuru, BT Müşteri Hizmetleri Platformu Sistem Danışmanı, Mali Suç Uyum Müdahale Müdürü, HSBC Türkiye Yüksek Lisans Programı, Mali Suç Uyumluluk Yaptırımları Spec & Ass Spec, Kredi Politikası ve Analitik Analist, Oracle Kıdemli Veritabanı Yöneticisi pozisyonları için memur alımları gerçekleştirilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/gpMi7z linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar istediği pozisyonlar için nitelikleri uyuyorsa başvurularını gerçekleştirebilir.

TÜM İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim