Halkbank personel alım mülakat sonuçları açıklandı. Halk Bankasında görev almak isteyen binlerce adayın merakla beklediği mülakat sonuçları açıklandı. Bilindiği gibi 2017 yılı personel alımı kapsamında Halk Bankasına yapılan alım başvurularında yoğun ilgi yaşanması nedeniyle, başvurular 14 Kasım tarihine kadar uzatılmıştı. Adaylar 10 Aralık 2017 tarihide adaylar sınava girdi ve uzun bir maratonun ardından girdikleri yazılı sınavın ve sözlü sonuçlarının da açıklanmasıyla kazanan adaylar belli oldu.

HALKBANK PERSONEL ALIMI

2017 Personel alım ilanı ile Halk Bankasına 1000 servis görevlisi, 35 Müfettiş Yardımcısı, 25 İç Kontrolör Yardımcısı, 170 Uzman Yardımcısı, 10 Bilgi Teknolojileri  Müfettiş Yardımcısı, 5 Bilgi Teknolojileri  İç Kontrolör Yardımcısı, 50 Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı alımı için adaylar mülakat sınavına katıldılar.

MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI.

Halk Bankasına çok sayıda personel alımında  Servis Görevlisi,  BT Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı, BT İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, BT Uzman Yardımcısı unvanlarında alım sonuçları açıklandı. Sonuçlar nasıl öğrenilecek? Mülakat sonuçları Halk Bankası resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyuruldu. Sonuçları öğrenmek isteyen aylar aşağıdaki linkten T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile öğrenebilecekler.

Sonuçları öğrenmek için : http://basvuru.halkbank.com.tr/  linkini adres çubuğundan açabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim