Geçtiğimiz haftalarda Halk Bankasından önemli bir açıklama gelmiş ve bankanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2017 yılının ilk çeyreğinde bin kişilik alımın yapılacağı belirtilmişti. Şubat ayının bitimine birkaç gün kaldı ve yılın ilk çeyreği ise 31 Mart 2017 tarihi ile sona erecek. Halkbank yılın ilk çeyreğinde bin personel alımı yapacağını belirtiyordu.

Peki Halkbank Mart ayı içerisinde bin kişilik memur personel alımı yapacak mı? Yapacaksa alım ilanları ne zaman yayımlanacak? Halkbank'tan açıklama var mı?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILIR

Halkbank yılın ilk çeyreğinde bin kişilik banka memur personel alımlarının tamamlanacağını duyurmuştu. Yani açıklamanın üzerine Şubat ayının son günlerinde ya da Mart ayı içerisinde aralıklarla ya da tek seferde bin kişilik banka memur personel alımı yapılacağı beklenmektedir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Halkbank yılın ilk çeyreği içerisinde bin kişilik banka personeli alımı yapabilir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılması planlanıyor. 

Buna göre; müfettiş yardımcılığı, iç kontrolör yardımcılığı, uzman yardımcılığı, BT uzman yardımcılığı ve servis görevlisi kadroları için bin kişilik personel alımının yapılması beklenmekte olup kadrolarda değişiklik olabilir. Halk Bankasının tahminlere göre Mart ayında personel alımı yapabileceği tahmin ediliyor. Banka memur personel alımı yayınlanırsa sizlere bilgi vereceğiz.
Editör: TE Bilisim