Halkbank KPSS personel alımı ilanı açıkladı!

Halkbank'ın Türkiye genelindeki şubelerine personel alımı gerçekleştirecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Anadolu Üniversitesi'nin açmış olduğu sınavda Ziraatbank ve Halkbank Türkiye genelinde gişe görevlisi müfettiş ve denetmen kadrolarında banka personel alımı ilanları açıkladı. Adayların kamu bankalarına girişleri için değerlendirme süreçleri devam ediyor. Ziraatbank 2020 görevde yükselme sınavı için de 25 Ağustos ile 9 Eylül tarihleri arasında başvuru alarak 4 Ekim 2020 tarihinde sınav gerçekleştirecek.

HALKBANK KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI;

Kamu bankaları arasında bulunan Halkbank'ın açıklamış olduğu ilana göre; risk yönetim uzmanı kadrosunda yeni istihdamlar sağlayacak. Bankanın risk yönetim uzmanı olarak görev çalışmak isteyen kişiler; Bilgi güvenliği, bilgi teknolojileri, tedarikçi, hizmet riski, bilgi teknoloji süreçleri, plansız kesintiler risk çalışması alanlarında görev yapacaklar.

Genel başvuru şartları nedir?

Halkbank risk yönetimi uzmanı yardımcısı alımlarına başvuru yapacak adaylar; üniversitelerin bilgisayar ve matematik ile endüstri bölümlerinden tercihen olmak üzere mühendislik bölümü mezunu olmak gerekmektedir. İş tecrübesi şartında; altyapı yazılım bilgi güvenliği konusunda en az 3 yıl iş tecrübesine sahip olmak istemektedir. Diğer tecrübe şartlarında ise COBIT, ITIL, RISK IT, ISO 27001, ISO 22301  konular hakkında bilgi ve tecrübeli olmak ve bu alanlarda sertifika sahibi olmaları istenmektedir. Askerliğini tamamlamış iyi derece İngilizce bilgisine sahip ofis programlarını kullanabilen, planlama öncelendirme, koordinasyon, raporlama pratik davranma araştırmacı sürekli iyileştirme konularında istekli takım çalışmalarına yatkın, sorumluluk sahibi, sonuç odaklı, yazılı ve sözlü iletişim kuvvetlerine sahip, sunum ve müzakere yönü kuvvetli olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Halkbank 1938 yılında faaliyete geçerek Türkiye geneli yaklaşık 1000 şubesi bulunuyor. Kurumsal ve Bireysel müşterilerin bankacılık ürünlerini kullanmaları için destek sunulması amacıyla 21 bin personeli bulunuyor. Halkbank yurtdışı şubesi sayısı 6 olarak açıklandı.

BAŞVURULAR; Kamu bankalarından Halkbank KPSS'siz personel alımına başvuru yapmak için https://bit.ly/2EDU8ee adresi üzerinden gerekli başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz.

İŞİN OLSA