Türkiye'nin kamu bankalarından bir tanesi olan Halkbank banko görevlisi servis asistanı, Müfettiş Yardımcısı, uzman yardımcısı kadrolarında personel alımı gerçekleştirilecektir.29 Nisan 2020 tarihinde başlayan online başvuruları son tarihi nedir? Başvuru işlemleri nasıl gerçekleştirilir? Anadolu Üniversitesi başvuru ücreti nedir? Sınav kılavuzu ve detayları şu şekilde açıklıyoruz.

Genel yetenek alanından adaylara sorulacak soruları en az 60 puan ve üzeri alanların kazanabileceği bankacı alımı ilanda başvurular online olarak gerçekleştirilecektir.

Sınav gerçekleştirilecek sinav.başvuru.anadolu.edu.tr web internet sitesi adresinden sınav başvuruları ve başvuru ücreti ödenebilecek. Sınava girecek adayların 95 TL bedeli web sitesi aracıyla gerçekleştirebilecekler. Kredi kartı ile ödeme ve banka kartları ile ücret ödeme gerçekleştirilecektir.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Tekirdağ, Tokat, Trabzon,  Amasya, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Osmaniye, Rize, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Aksaray, Sakarya, Samsun, Sinop, Yalova, Yozgat. Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Eskişehir, Giresun illerinde istihdamlar sağlanacaktır.

SERVİS ASİSTANI BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak,

Yaş şartı;1 Ocak 1990 ve sonrasında doğmuş olmak gerekmektedir.

Eğitim şartı; Dört yıllık lisans bölümlerden mezun olmak. Yurtdışı okullardan mezun olanların 14 Ağustos tarihi itibari ile denklik belgesine sahip olmaları

Erkek adaylar için Askerlik Şartı; Bedelli askerlikten yararlanacak. Askerliğini tamamlamış, 31 Aralık 2020 tarihine kadar tecil ettirmiş olmak gerekmektedir.

İkamet şartı; Başvuru alınan illerde ikamet etmeleri gerekmektedir.

Sağlık Şartı; Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya engel Herhangi bir durum bulunmaması işe başvuru yapan adayların gerekli olan Sağlık konusunda sahip olması istenmektedir.

Sınav tarihi nedir? 8 AĞUSTOS 2020

Başvuru tarihi nedir? 29 Haziran tarihi itibariyle gerçekleştirecek başvurular 12 Temmuz 2020 tarihinde bitecek.

HALKBANK SINAVI BAŞVURU KILAVUZLARI;

Banko Hizmetleri Asistanı(Servis Asistanı) ilanı

Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı, Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı ilanı

Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı ilanı

HANGİ İLLERDE SINAVLAR GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR?

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Afyonkarahisar, Çorum, Antalya, Balıkesir, Konya, Kocaeli, Muğla, Eskişehir, Denizli, Sam Samsun,  Trabzon ve Tekirdağ illerinde sınavlar gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

sinavbasvuru.anadolu.edu.tr resmi başvuru adresi üzerinden başvuru yapılabilecek. Başvuru ücreti için Halkbank gişe işlemleri aracılığıyla, internet bankacılığı üzerinden ya da Anadolu Üniversitesi sınav başvuru adresinden kredi kartı ile ödeme ile gerçekleştirilecektir. Sınav giriş belgeleri 3 Ağustos 2020 tarihinde ile 7 Ağustos 2020 tarihleri arasında Üniversitesi sınav başvuru ekranında aday şifresi ve e-posta adresi ile giriş yapılarak görülebilecek.

Banko Hizmetleri Asistanı (Servis Asistanı), Bilgi Teknolojileri, Müfettiş Yardımcısı, Bilgi Teknolojileri, İç Kontrolör Yardımcısı ve Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı ilanından sadece bir tanesine başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU ÜCRETİ;

Halk Bankası - BT Müfettiş Yardımcılığı Ücret: 140TL  BT İç Kontrolör Yardımcılığı Ücret: 140TL - Banko Hizmetleri Asistanı(Servis Asistanı) Ücret: 95TL  Müfettiş Yardımcılığı Ücret: 140TL - Uzman Yardımcılığı Ücret: 140TL - İç Kontrolör Yardımcılığı Ücret: 140TL ödenecek.

Türkiye Halk Bankası A.Ş İşe Alım Sınavı (08.08.2020)

Başvuru için Anadolu Üniversitesi sinavbasvuru.anadolu.edu.tr sitesine üye olmak gerekmektedir. Aşağıdaki ekrandan üye işlemlerinin ardından T.C. kimlik numarası ile e-posta bilgilerini girip başvuru adımlarını başlatabilirsiniz.

Başvru yap butonuna basmak ve  Kimlik Bilgileriniz, Eğitim Bilgileri, İletişim Bilgileri, Askerlik bilgileri, 6. adımda ise  Sınav Merkezi Tercihi  Çalışma İli Tercihi Sadece 'Kimlik Bilgileri' sayfasında bulunan ikamet ilinizi seçerek başvuru için gerekli olan adımları tamamlayabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim