Kamu bankalarından Halkbank bankacı personel alımı ilanı açıkladı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden açıklamış olduğu ilana göre adayların en az lise ve dengi okullarından mezun olmaları şartı ile gişe görevlisi kadrosunda alım gerçekleştirecektir. Kamu kurumu dışı işçi alımı statüsünde gerçekleşecek alımlar için bir ilan kılavuzu açıklandı. Başvuru süresi 2 gün olarak açıklandığından adayların 15 Eylül tarihine kadar ilanda belirtilen şekilde başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir. Adaylar başvurularda istenilen genel başvuru şartları ile diğer detayları şu şekilde açıklamıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

- Eğitim şartlarında; en az lise ve dengi okullardan mezun olmak.

- Yaş şartında 1991 yılı ve sonrasında dünyaya gelmiş olmak, 

- Özel şartlarda; İŞKUR'a kayıtlı olmak ve engelli kadrosu kapsamında değerlendireceğinden bu şartları taşımış olmak engelli sağlık kurulu raporu ile belgelendirmeleri istenilecek.

- İletişim, koordinasyon, beceri, bankacılık temel yetkinliklere sahip olmak gerekmektedir.

- Adayların daha önce mülakatlarına katılmamış olmaları gerekmektedir. 

Banko görevlisi kadrosundaki daimi süreli alımlarda deneyimli yada deneyimsiz adaylarda başvuru yapabileceklerdir. Görevleri ise şu şekilde olacaktır.

GÖREV TANIMI; Çalışanlar müşterilerin taleplerinden eft, havale, para yatırma, para çekme işlemleri, çek ödemeleri, efektif alımı ve satışı, kart işlemleri ve şifre teslimi gibi bankacılık temel işlemlerin yapılmasında görevli olacaklardır. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Adaylar Halkbank İstanbul ilindeki şubelerinde tam zamanlı olarak görev yapacaklar. Sabah 09:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında görev yapacaklardır. 15 Eylül 2020 tarihine kadar başvuruların tamamlanması istenilmektedir.

İŞİN OLSA