Halkbank'ın geçtiğimiz günlerde varlık fonuna devir edilmesi ile gündem konusu olmuştu. Yine dün PTT'nin personel alımı yapacağını duyurulması için gözler diğer kamu kurumlarına çevrilmişti ve Halkbank'tan da konu hakkında açıklama yapıldı. Buna göre Halk Bankası 2017 yılının ilk çeyreğinin sonunda toplam bin kişilik personel alımını yapacak. Peki alım müracaatları ne zaman başlayacak? Hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek? Halkbankasına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Halk Bankası tarafından yapılan açıklama ile 2017 yılının ilk çeyreği içerisinde toplam bin kişilik personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki Halk Bankası bin kişilik personeli hangi pozisyonlar için yapacak?

Yapılan açıklamaya göre Halkbank;  müfettiş yardımcılığı, iç kontrolör yardımcılığı, uzman yardımcılığı, BT uzman yardımcılığı ve servis görevlisi pozisyonları için toplam bin personel alımı yapacak.

Şu an için yapılan duyuru da Halkbank'ın sadece 2017 yılının ilk çeyreğinde toplam bin kişilik personel alımı yapacağı duyurulmuş oldu. Ancak net olarak müracaatların ne zaman başlayacağı alım yapılacak olan adayların sahip olması gerektiği niteliklere yönelik bir duyuru yapılmadı. Müracaatların başlamasına yakın sıra bildirinin ilan edilmesi ve aranan banka personeli adaylarında ki niteliklerin ile başvuru tarihlerinin kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim