Türkiye'nin kamu bankalarından bir tanesi olan Halkbank'ın ülke genelindeki şubelerinde personel ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak yeni ilanlar açıklandı. Başvuru yapacak adaylar için işin olsa okuyucularına detayları aktarıyoruz. iOS ve Android uygulama geliştirici uzmanı kadrosunda İstanbul ilinde görevlendirilecek. Adaylar Mobil Bankacılık ekibinde görevlendirilecekler. Başvurudaki aranan nitelikler şu şekildedir.

Adayların yeni teknoloji trendlerini takip edebilmeleri, yazılım dillerine bağımlılık taşımadan mühendis yapmaları, uygulama geliştirmede aktif olarak rol alacak, hızlı çözüm ve pratik çözümler oluşturabilmek gerekmektedir. Eğitim ve diğer şartlar neler?

HALKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların Bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. 2 yıl bilgi teknolojisi alanında tecrübe sahibi olmaları gerekmektedir.  Androıd, ıOS yazılım süreçlerinde tecrübeli olmak, Android adaylarında java, SDK, Android Stüdyo konusunda bilgi sahibi olmak gerekmektedir. İyi derecede ingilizce sözlü ve yazılı bilgisine sahip olmak gerekmektedir. Erkek adaylar arasından başvuru yapacak adaylar 2 yıl tecilli olmaları gerekmektedir. Tercihen bir yada daha fazla iOs mobil uygulaması projesinin olması gerekmektedir.

 

Veri Merkezi Uzmanı ilanı; Halkbank tarafından yeni açıklanan ilanlardan bir tanesi de 4 yıllık mühendislik bölümü mezunu olan adaylar için açıklanan ilandır. Adaylar bu alımda 7-24 vardiyalı olarak çalışacaklar. Ekip çalışmasına yatkın olmaları ve veri merkezi elektrik mekanik ve network altyapıları konusunda bilgi sahibi olmak istenilmektedir.

  

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Halkbank personel alımlarını iki farklı şekilde yapmaktadır. Sınavla yapılan alımlarda Üniversiteler tarafından gerçekleştirilen yazılı sınavdan başarılı olmak daha sonra mülakat sınavlarından başarılı olmak gerekmektedir. Diğer yandan bilişim kadrosundaki istihdamlar için herhangi bir sınav yapılmayacak. Bunun için https://bit.ly/2EDU8ee linkini yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir. 

İŞİN OLSA