Türkiye genelinde 30 dan fazla kamu ve özel banka faaliyet sürdürüyor. 81 il ve 900 ilçe geneli ve KKTC'de şubeleri bulunan kamu bankalarından bir tanesi olan Halkbank 2019 yılı banka personel alım ilanı açıkladı.

Halkbank kariyer imkanlarından yararlanmak isteyen ve Halkbank ailesine katılmak isteyen adaylar ihtiyaç bulunan kadrolardaki personel alımları için sınav yapacak. Yıldız Teknik Üniversitesi Merkezi sınav koordinatörlüğü tarafından yapılacak olan Halkbank KKTC servis görevlisi alım sınavı başvuruları için başvuru şartları belli oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adaylar başvurularda T.C. vatandaşı ve KKTC vatandaşı olmak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ikamet etmek gerekli olacak, adayların kamu haklarından mahrum olmamaları, bankacılık alanlarında çalışması yasaklanmamış olmaları, yaş olarak 01/01/1989 ve sonrası doğmuş olmaları, üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden meuzn olmaları, erkek adayların askerliğini tamamlamış olmaları muaf yada 7146 sayılı bedelli kanunundan yararlanacak olmaları gerekmektedir. Diğer başvuru şartlarına sahip olan adaylar için sınav başvurusu başladı.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 1 Mart ile 18 Mart tarihine kadar saat 17:00'a kadar yapılabilecek. Yıldız Üniversitesi sınav.yildiz.edu.tr adresi üzerinden başvurular yapılabilecek. Yazılı sınav 24 mart 2019 tarihinde yapılacak. Adaylar genel yetenek ile yabancı dil sınavlarından başarı olmaları istenilecek.

İlan detaylarına erişmek için başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

Diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim