Ülkemizini önemli kuruluşları arasında yer almakta olan Garanti Bankası sahip olduğu farklı kuruluşlar ile hizmetlerini sürdürmektedir. Buna göre Garanti Bankasının sahip olduğu Garanti Emeklilik Türkiye'nin dört bir yanında hizmetlerini sürdürmektedir.

Garanti Emeklilik farklı pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup ilanlarını kariyer siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Garanti Emeklilik tarafından duyurulan pozisyonlara bakıldığında memur ve personel alım yapıldığı görülüyor. Peki alınacak pozisyonlar ile diğer detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak Garanti Emeklilik personel alımı detaylarını sizlere açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Garanti Emeklilik iş ilanları için çok sayıda memur ve personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, tercihen üniversite mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, iletişim becerileri kuvvetli olmak şartları aranmaktadır. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

POZİSYON ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Garanti Emeklilik kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Birikim ve güvence uzmanı, genel başvuru, genel başvuru engelli personel, merkezi satış müşteri temsilcisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonlarına memur ve personel alımı yapılmaktadır. Peki ilanlara adaylar müracaatlarını nasıl yapacak? Buna göre adayların başvurular için https://goo.gl/Jvkq6j linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim