Garanti BBVA Personel alımı faaliyetlerine devam ediyor. Garanti BBVA bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Banka Personeli Alımı ilanları yayımladı. 2002 yılında da oldukça çok sayıda yeni personeli kadrosuna dahil eden Garanti BBVA 2021 yılında da yeni şubelerine ve mevcut şubelerindeki eksikliği karşılamak amacı ile farklı alanlarda Banka Personeli Alımı yapacak.

Bilindiği üzere eski adıyla Garanti Bankası 1946 Yılında Ankara'da kurularak hizmet vermeye başlamıştır. Türkiye Geneli çok sayıda Şubesi ve Bankamatiği ile müşteri memnuniyetini hedef almış olan banka 2019 yılı itibari ile adını " Garanti BBVA " olarak değiştirmiş ve bu büyük adım ile yeni hizmetler sunmaya başlamıştır.

Garanti BBVA Bugün Türkiye'de 922 şubesi ve Yurtdışında 8 ve Kıbrıs'ta 7 şubesi ile binlerce personel çalışıyor. Aynı zamanda bulunan 5,197 ATM si ile oldukça geniş bir çalışan ağına sahip. Sizde böyle köklü bir bankada görev yapmaya hazırmısınız?

Başvurusu Devam Eden Personel Alımı Kadroları:

  • Yatırım Stratejileri Koordinasyon Yönetmeni
  • Back Office Yetkilisi/ Uzmanı
  • Benim Bankacım Müşteri İlişkileri Yöneticisi
  • Fon Operasyon Yetkilisi/ Uzmanı/ Yönetmeni

Genel Başvuru Şartları Nedir?

Garanti BBVA adaylardan genel olarak " Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Üniversitelerin alanına göre ilgili alanlarından mezun olmuş olmak, Analitik Düşünce Sahibi olmak, Öğrenmeye ve gelişime açık, İşbirlikçi ve çeşitliliği yüksek ortamlarda çalışmayı seven, Sonuç odaklı ve sorumluluk alan yaklaşımla çalıştığı işleri baştan sona takip ederek tamamlayan, Analitik düşünebilen, sorgulayan ve karmaşık problemler için çözümler belirlemeyi seven, Etkin iletişim kurabilen " gibi genel nitelikler aranacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Garanti BBVA Personel alımı için adaylar başvurularını Elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kullanarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve CV göndererek başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bbva-5100-29983

Editör: TE Bilisim