Garanti Bankası personel alım ilanı yayımlandı. Garanti Bankasında işe başlamak isteyen adayların bu alımlarda başvuru şartlarını ve nasıl başvuru yapılacağını merak etmekte. Türkiye'nin önde gelen bankalarından bir tanesi olan Garanti Bankası yeni mezun alan adaylara kariyer imkanı sunuyor. Başvuru şartlarında tecrübeli, tecrübesiz olan ve eğitim düzeyinde en az lise mezunu, lisans olan personel alımlarına ilişkin detayları aktarıyoruz.

YENİ MEZUN / TECRÜBESİZ ALIMLAR

Yeni mezun alımlardan müfettiş yardımcısı, bilgi sistemleri denetçi yardımcısı, Gişe asistanı - Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi ( ingilizce ) Dış ticaret ve krediler işlemleri asistanı, Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi unvanlarında alımlar yapılacak.

Müfettiş yardımcısı, bilgi sistemleri denetçi yardımcısı alımlarında başvurular 13 Nisan tarihine kadar yapılabilecek. İki ilan için yaş şartında 27 yaşını aşmamış adayların başvuru yapması isteniliyor. 4 Yıllık Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği, askerliğini tamamlamış ya da 2019 Ağustos ayına kadar ertelemiş olması gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yeni mezun alımlar için adayların Garanti Bankası kariyer sitesi üzerinden yapılabilecek. Adaylar başvuru yapmak istediği pozisyonda kariyer sitesi üzerinden üye olarak son başvuru tarihinden önce başvuru yapabilecek.

Editör: TE Bilisim