Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede şubeleri bulunan Garanti Bankası ile Finansbank kadrolarındaki personel ihtiyacını gidermek için personel alım ilanları yayımladı.

Kariyerine bankacı olarak başlamak isteyen adaylara ile iş değişikliği nedeniyle banka personel alımlarına başvuru yapmayan adaylara yönelik olarak tecrübeli ya da tecrübesiz banka personel alımlarında Garanti Bankası, Enpara ile Finans bankası personel alımlarını aktarıyoruz.

GARANTİ BANKASI PERSONEL ALIMI;

Garanti Bankası İstanbul, Sivas ile Muğla illerinde görevlendirmek üzere çok sayıda müşteri danışmanları ile telefon bankacısı müşteri hizmetleri alımları yapacak. Adayların 30 yaşını aşmamış olmaları, Eğitim düzeyinde Lisans düzeyinde eğitim veren okullardan mezun olmaları alım yapılacak olan illerde ikamet ediyor olmaları yeterli ola

Başvuru detayları için tıklayın

QNB FİNANSBANK VE ENPARA PERSONEL ALIMI;

Türkiye'nin önde gelen özel bankaları arasında bulunan Finans bankasının bir çok şubesinde lise mezunu, ön lisans ile Lisans mezunu olan adaylar arasında personeller alınacağı açıklandı. Buna göre alım yapılacak olan bankacı personellerinde çözüm merkezi müşteri danışmanı, müşteri geri kazanım tutma görevlisi, tele satış temsilcisi, müşteri danışmanı pozisyonları bulunmakta.

Başvuru detayları için tıklayın

Editör: TE Bilisim