Garanti Bankasına çok sayıda personel alımı yapılacak. Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede personel ihtiyacı bulunan Garanti Bankasının personel alım ilanları haberimizde... Türkiye'de şubeleri bulunan 30 dan fazla özel ve kamu bankası bulunuyor. Garanti Bankasının şubelerinde müşteri danışmanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi pozisyonlarında alımlar yapılacak.

BANKA PERSONELİ ALIMI

Muğla, marmaris, Fethiye, Bodrum ilçelerinde, İstanbul Anadolu yakasında, İstanbul Avrupa yakasında ve Sivas illerde yapılacak olan personel ilanlarına başvurular devam ediyor. 

Adayların müşteri danışmanı alımlarında para yatırma para çekme, ödeme, para transferi, çek senet, işlemleri hizmetlerini sunmak üzere ürün tanıtımı satışı müşteri ziyareti müşteri bilgilendirilmesi ve dijital bankacılık kanallarının yönetilmesinde görev alacaklar.

Telefon bankacılığı müşteri temsilciliği personel alım ilanlarına başvuru yapacak olan adaylar ise telefon ile müşterilerin banka hizmeti alamlarını sağlamak, müşteri taleplerini alınması ve ürün satışı yapılması görevlerinde bulunacaklar. 

Müşteri danışmanı başvuru şartlarında; Lisans mezunu olmak, 30 yaşını geçmemek, alım yapılacak olan ilde ikamet etmek, segem sertifikasına sahip olmak(terchihen) erkek adaylarına skerliğini tamamlamıi yada 1 yıl tecil ettirmiş olmak şartları bulunuyor.

Telefon müşteri temsilcisi alımlarında lisans yada yüksek okulda eğitimlerine devam eden adaylar başvuruda bulunacak. 30 yaşını aşmamış, görev yapılacak olan ilde ikamet eden adaylar başvuru yapması isteniliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Garanti Bankası bankacı alımlarına başvurular için aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak ilgili ilan detaylarını inceleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru için: https://goo.gl/ifFbRY

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim