1946 yılından veri ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan ve açık pozisyonlarır için çok sayıda memur personel alımları gerçekleştirmekte olan Garanti Bankası müşteri memnuniyetinin artması ve açık pozisyonların doldurulması için çok sayıda banka memur personel alımı gerçekleştirmektedir.

Online iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Garanti Bankasının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20'ye yakın kadro için memur personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Garanti Bankası personel alımı yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Banka:Garanti Bankası
Açık Pozisyon Sayısı: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR


Garanti Bankası yayımlamış olduğu 20'ye yakın farklı kadro için banka memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Garanti Bankası hangi pozisyonlar için alım gerçekleştirmektedir.

Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Finansal Raporlama Yönetmeni
Krediler Raporlama Yetkilisi
Müşteri Deneyimi Araştırmaları Yetkilisi/Yönetmeni
Dijital Pazarlama Ve İş Ortaklıkları Yönetmeni
Şikayet Yönetimi Projeleri Yetkilisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Garanti Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek personel alımı gerçekleştirmektedir.

BAŞVURULAR

Garanti Bankasının ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranmakta olan nitelikleri öğrenmesi ve uyum sağlamış olduğu pozisyonlara aynı kanal üzerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/3bZKFR

TÜM BANKA PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim