Ülkemizde sayısız kurulan yabancı sermayeli bankalar arasında yer almakta olan Garanti Bankası şu anda Türkiye geneli yüz binlerce müşteriye 938 şube ve yurt dışında ise 8 farklı şube ile hizmetlerini sürdürmekte olup yeni yatırımlarını gerçekleştirmekte şube sayılarını da artırmaktadır.

Garanti Bankası ihtiyaçların tespiti halinde aralıklarla açık pozisyonları için şubelere ve genel müdürlüklere banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Banka memuru alımı ilanları kariyer siteleri vasıtası ile kamuoyuna duyurulmakta ve başvurular kabul edilmektedir. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, aranacak şartlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Garanti Bankası farklı pozisyonlar için banka memuru alımı yapacak. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre ilanlara müracaat edebilmek için kılık kıyafetine özen göstermek, pozisyonlar için uygun diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak, başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

Garanti Bankası hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapacak? Buna göre yatırımcı ilişkileri yönetici yardımcısı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, üst düzey yönetici asistanı, AML uyum yönetmeni, dış ticaret ve krediler asistanı, özel bankacılık müşteri yönetici yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor.  Buna göre müracaatlarını tamamlamak isteyen adayların https://goo.gl/6BhzSP linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim