Ülkemizde faaliyetlerine 1946 yılından beri devam eden özel sermaye ile kurulmuş bankalar arasında yer alan Garanti Bankası yatırımlarını gerçekleştirme olduğu gibi daha fazla müşteri ile çalışabilmek için farklı noktalara şube açılışlarına ara vermeden devam etmektedir.

İhtiyaç halinde banka memuru alımı da gerçekleştirmekte ola Garanti Bankası memur ve personel alımı ilanını kendisi hazırlayarak kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Garanti Bankası memur ilanları yayımlanmadan önce açık bulunan kadrolar göz önünde bulundurulmaktadır. Yeni ilanlara göre Garanti Bankası memur alıyor. Peki pozisyonlar ile ilan detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Garanti Bankası iş ilanları için banka memuru alıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre 20'e yakın kadro için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Adayların en az lise mezunu olması, kılık kıyafetine özen gösteriyor olması, sorumluluk sahibi olması, diksiyonu düzgün olması gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası 20'e yakın kadro için iş ilanı yayımladı ve banka memuru alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir Yayımlanan ilanlara bakıldığında Garanti Bankası Güvenlik Görevlisi, Dijital Dönüşüm Yönetimi Yönetmeni/Yetkilisi, İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı, Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni, Kredi Riski Raporlama Yetkilisi, Basel Raporlama Uzmanı, Satın Alma Yönetmeni, Çağrı Merkezi İş Geliştirme ve Proje Yönetmeni gibi pozisyonlar için memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Başvuru yapmak isteyen adayların hemen (https://goo.gl/6BhzSP) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim