Türkiye genelinde 30'dan fazla kamu ve özel banka bulunmaktadır. Özel Bankalar arasında Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede şubeleri bulunan önde gelen bankalar arasında Garanti Bankasının çok sayıda personel açığı bulunmakta. Buna göre müşteri danışmanı bankacı personel alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilana göre çok sayıdaki personel alımlarına ilişkin detayları aktarıyoruz.

MÜŞTERİ DANIŞMANI ALIMLARI;

Muğla il ve ilçelerinde, İstanbul Avrupa Yakasında bulunan şubelerde ve İstanbul Anadolu yakasında bulunan şubelerde görevlendirilmek üzere Müşteri Danışmanı alımları bulunuyor. Adaylar en az lisans mezunu olmaları, 30 yaşını aşmamış olmaları, alım yapılacak olan mahallere yakın yerde ikamet etmeleri, askerlik ile ilişiği bulunmamaları, tercihen SEGEM sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALIMLARI;

Diğer banka personel alımlarında telefon bankacılığı müşteri temsilcisi alımları gelmektedir. Buna göre adaylardan Sivas, İstanbul Avrupa yakasında ikamet edenler için, yaş ve eğitim şartlarını taşımaları gerekmektedir. Ayrıca eğitim düzeyinde öğrenci olan adaylarda başvuru yapabileceklerdir. Başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR;

Başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak. Aşağıdaki linki tarayıcıdan açan adaylar üyelik oluşturmak, ardından son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir.

Başvuru için: https://goo.gl/PXQc2a

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim