Türkiye’nin lider bankaları arasında yer alan ve uzun süredir hizmet veren Garanti Bankası hem kendi resmi internet sitesinde hem de ilgili kariyer sitesinde 8 farklı ilde müşteri danışmanı alımı yapacağını açıklamıştır. Bunun yanı sıra aynı zamanda İstanbul’da Kobi Bankacılığı Müşteri Danışmanı alımı yapacak olan banka İstanbul dışında, İzmir, Mersin, Antalya, Kahramanmaraş, Tokat, Tekirdağ, Ağrı olmak üzere 8 ilde adayları müşteri danışmanı olarak istihdam edecektir. Bu illerde yaptığı alımlarda adayların bazı şartları sağlamaları istenmekte olup bu şatlar haberin devamında yer almaktadır.

Müşteri Danışmanı Başvuru Şartları

Her ildeki en az 5 şubesine alım yapacak olan Garanti Bankası’nın ilgili kadro için adaylardan istediği şartlar şu şekilde yer almaktadır:

  • En az üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak,
  • Tercih sebebi olarak SEGEM Sertifikasına sahip olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak ya da en az 1 yıl tecilli olmak,
  • Adayların pozitif ve güler yüzlü olmaları,
  • Müşterileri ikna ve müşteriler ile iletişim kabiliyetlerinin bulunması şartlarını sağlamaları istenmektedir.

Müşteri danışmanı olarak görev yapacak olana adaylar bu kadroda müşterilerin para çekme ve yatırma, transfer işlemlerine yardımcı olacak, müşterileri dijital bankacılık konusunda bilgilendirecek ve belirli ürün ve hizmetler için tanıtımlar yapacaktır.

İlgili ilanlara başvurmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres kısmına yapıştırarak erişim sağlamanız mümkündür. https://www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bbva-5100-29983

Editör: TE Bilisim