Finansbank bünyesinde çalışacak olan personellerin farklı kariyer siteleri üzerinden yapacak oldukları başvurular ile birlikte Finansbank bünyesinde çalışabilecekleri belirtildi. Kurumlar içerisinde açılan kontenjanlara yönelik yapılacak olan başvurularda adayların öncelikli olarak hem kurumlar tarafından belirlenen özel başvuru şartlarına hem de Finansbank tarafından belirlenen genel başvuru şartlarına iyi bir şekilde adapte olmaları gerekmektedir. Farklı iller bünyesinde bulunan Finansbank şubelerinde de personel alımlarının yapılacağı belirtildi.

Başvuru Detayları

Finansbank bünyesinde yapılacak olan personel alımları için farklı iller bünyesinde ortaya çıkan alımlarda etkili olan iller şunlardır; " Adana, Bursa, Denizli, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Konya, Manisa, Mersin, Niğde, Samsun, Tekirdağ, Trabzın, Antalya, Aydın, Ankara" illerinde bulunan Fİnansbank şubeleri personel alımları yapacağı açıklandı. Bu iller bünyesinde bulunan Finansbank şubelerinde ise açılan boş kontenjan yetkili yardımcılığı kadrosuyla başlayıp şube müdürlüğüne kadar yükselmesi oldu. 

Başvuru Şartları

Finansbank şubeleri bünyesine yapılacak olan personel alımları ile ilgili olarak belirlenen genel şartlar ve personelden beklenen bazı vasıflar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, lisans mezunu olmak, iletişimi kuvvetli olmak, adli soruşturmasından onay almış olmak, adli sicil belgesinin temiz olması, müşteri odaklı olmak, 28 yaşından büyük olmamak, daha öncesinde Finansbank mülakatlarından elenmemiş, ekip çalışmasına yatkın" personellerden istenilen şartlardandır.

Başvuru Adresi: hhttps://www.yenibiris.com/qnb-finansbank-is-ilanlari?firma=7227&frm=8703

Editör: TE Bilisim