Türkiye İş Kurumu Üzerinden açıklanan bankacı personel alım ilanına göre Finansbank İnegöl Şubesinde görevlendirilmek üzere 100 personel alımı yapılacak. Adaylar satış danışmanı olarak istihdam edilecekler. En az ilköğretim mezunu olmak ikna kabiliyeti yüksek olmak, diksiyon sahibi olan, bankacılık kimliğine uygun olmak, kredi kartı ve bankacılığın ürünleri arasında sahada satılabilecek olan ürünlerin satışını gerçekleştirmek üzere deneyimli ya da tecrübesiz olmak şartı ile başvuru alınacak. Tam zamanlı olarak istihdam edilecekler.

BANKACI ALIMLARI;

İnegöl Hizmet Merkezi tarafından duyurulan, QNB Finansbank Şubesine alınacak 100 satış uzmanı alımlarına erişmek için 00005494472 ilan numarasından erişebilirseniz.

1997 yılında ilk olarak Zorlu holding bünyesinde özelleştirme idaresi tarafından satın alınan Denizbank şu anda Sberbank çatısı altında bankacılık alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Denizbank İŞKUR üzerinden 2 engelli bankacı alımı yapacak. İlgililerin 00005492959 ilan numarası üzerinden mail adresine başvuru yapabilirler. Ayrıca Denizbank kariyer sitesi üzerinden de açık pozisyonlarda istihdamlar yapılabilecek.

Finansbank’ın bankacılık alanında 30 yılı aşkın başarısı bulunuyor. 1987 yılında Hüsnü Özyeğin önderliğinde kurulan bankada Mart sonu itibari ile 518 şubesi ve 11 bin 943 çalışanı bulunuyor. QNB Finansbank deneyimli, yeni mezun ve öğrenciler, için çok sayıda iş ilanı açıklamaya devam ediyor. Bankanın şu anda İŞKUR üzerinden alımı sürüyor. Kariyer portalları üzerinden yapılacak alımlarda ise telefon bankacılığı, müşteri geri kazanım ve tutunma görevlisi, tele satış temsilcisi, perakende krediler merkezi izleme görevlisi, en para saha satış görevlisi, en para müşteri danışmanlığı kadrolarında alımlar yapılacak. Bu alımlara başvuru yapabilmek için  https://www.yenibiris.com/firma/qnb-finansbank/is-ilanlari/7227  adresinden gerekli olan başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir.

İŞBANK BÜRO MEMURU ALIMI;

İŞKUR üzerinden açıklanan diğer personel alımlarından bir tanesi de İş Bank tarafından açıklandı. Adayların lise mezunu olması yada 2 yıllık meslek yüksek okullarından mezun olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması, 30 yaşını doldurmamış olmalaır, kamu haklarından mahrum olmamak ve kamu kurumlarında zorunlu hizmeti olmayan engelli personel alımı yapacak. 00005494061 numaradan ilan ayrıntılaırna erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim