2018 yılının sonuna geldiğimiz bu günler itibariyle kamuya, özel sektöre yönelik olarak personel alımları hız kazanmış durumdadır. Çok sayıda kurum ve kuruluş, personel ihtiyacını karşılamak, yeni yıla tam kadro başlamak ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla personel ve memur alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde yayımladığımız banka memuru alımına ek olarak, bir banka daha personel alım ilanları yayımladı ve bu ilanlara başvurular alınmaya başlandı. Finansbank bünyesine yapılacak olan bu alımlarda 15 farklı kadro üzerinden Türkiye geneli ilanlar yayımlanmış durumdadır. Bankada görev almak banka memuru ilanları üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız için bilinmesi gereken detaylara aşağıda yer vermeye çalışacağız.

Finansbank hangi kadrolara alım yapıyor?

İSTANBUL TELEPHONE BANKING CALL CENTER CUSTOMER CONSULTANT WHO KNOWS FOREIGN LANGUAGE, İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI ARAPÇA BİLEN MÜŞTERİ DANIŞMANI, PERAKENDE KREDİLER MERKEZİ İZLEME GÖREVLİSİ, ENPARA.COM ÇÖZÜM MERKEZİ ANALİTİK VE PERFORMANS YÖNETİMİ YÖNETMENİ, ENPARA.COM ÇÖZÜM MERKEZİ MÜŞTERİ DANIŞMANI, ENPARA.COM SAHA MÜŞTERİ DANIŞMANI, Tele Satış Temsilcisi, MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ, İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
Bireysel Saha Satış Temsilcisi, TÜZEL SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ, ERZURUM TELEPHONE BANKING CALL CENTER CUSTOMER CONSULTANT WHO KNOWS FOREIGN LANGUAGE, ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI ve Genel Başvuru üzerinden ilanlar yayımlanmış durumdadır.

Başvurular nerden ve nasıl yapılıyor?

Finansbank banka memuru alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda yer alacak bağlanto üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir, daha fazla detaya ulaşabilirler. Başvurulara yönelik tüm detaylara hakim olmak ve başka bankaların memur alımlarından haberdar kalabilmek için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İlanlar için tıklayınız.

Uygulamalarımız için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim