Ülkemizde faaliyetlerine yeni başlayan bankalardan biri olan Fibabanka, eksik personel ihtiyacını karşılamak amacı ile banka personeli alımı gerçekleştirecek olup bu kapsamda adaylar bankanın farklı şubelerinde istihdam edilecektir. Buna göre alım yapılacak diğer pozisyonlar ve başvuru şartları haberin devamında yer almaktadır.

Gişe Yetkilisi Alımı

İlgili kariyer sitesinde yer alan ilana göre bankanın İstanbul’daki şubelerinde görevlendirilmek üzere gişe yetkilisi alınacak olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında şunlar yer almaktadır. Üniversitelerin 2 ya da 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olma, 1990 sonrası doğumlu, gişe biriminde en az 1 yıl tecrübesi olan, günlük nakit işlemlerini, takım çalışmasına yatkın personeller alınacaktır.

Müşteri Memnuniyeti Yönetmeni Alımı

Bankanın istihdam edeceği pozisyonlardan biri de Müşteri Memnuniyeti Yönetmeni olup bu noktada başvuru yapacak adayların lisans, yüksek lisans mezunu olması, bankacılık sektöründe deneyimli, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma yapabilecek, ekip yönetme kabiliyeti bulunan adayların başvuru yapabileceği belirtilmektedir.

Diğer Pozisyonlar ve Başvuru

Bankanın başta İstanbul olmak üzere diğer illerde de yapacağı alımlarda bilgi güvenliği uzmanı, bireysel kredi izleme uzmanı, hazine karlılık uzmanı, operasyon ve işletim uzman yardımcısı, KOBİ kredi izleme uzman yardımcısı, Bireysel ve mikro tahsilat geliştirme uzmanı olmak üzere birçok pozisyonda alım gerçekleşecektir. İlgili banka memuru pozisyonlarına başvuru yapmak için ilgili linki tarayıcınızın adres linkine yapıştırarak ulaşım sağlayabilirsiniz. http://bit.ly/2MvpSDS

Gişe Yetkili 2019 maaşları için: https://www.isinolsa.com/maaslar/2019-banka-gise-personeli-maaslari-ne-kadar-h27521.html