Ülkemiz de 2010 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye'de  Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Gaziantep, İçel, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Muğla, Şanlıurfa,Tekirdağ ve Kayseri illerinde faaliyet göstermekte olan Fibabanka Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Fibabanka Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10'a yakın pozisyon için banka personeli alımı yapılacak. Peki Fibabanka Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Fibabanka Anonim Şirketi

Alınacak Personel Sayısı: 10'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Fibabanka Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış olan 10'a yakın pozisyon için banka personeli alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Finansal Hizmetler Yöneticisi (Tarım)

Yazılım Geliştirme Uzmanı

İşletme Bankacılığı Direkt Satış Danışmanı

Nakit Yönetimi Satış Yönetmeni

Kredi Operasyonları Yönetmeni

Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı

Avukat

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Fibabanka personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Fibabanka personel alımına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek tüm pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Gerekli niteliklere uyum sağlayan adaylar yine aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/X1jnis

TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim