Ülkemizin özel sermaye ile kurulmuş olan bankalarından olan Fibabanka Anonim Şirketi yurt geneli yatırımlarını sürdürdüğü gibi yine açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmekte, müşteri memnuniyetini artırmaya çalışmaktadır.

Fibabanka Anonim Şirketinin memur ve personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olan ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri ve remsi internet sitesi aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Fibabanka Anonim Şirketi farklı pozisyonlar için memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki Fibabanka Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için banka memuru alıyor ve banka memuru alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: Fibabanka
Farklı Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Fibabanka Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 15'e yakın kadro için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilgili kuruluş hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

Uygulama Yönetimi Yönetmen Yardımcısı
Müfettiş/Kıdemli Müfettiş
Müşteri Hizmetleri Uzman Yardımcısı
Engelli Memur
Dijital Bankacılık Kanal Yönetimi Yönetmen Yrd.
Müşteri Deneyimi Yönetmen Yardımcısı
Sosyal Medya Yönetmen Yardımcısı
Proje Finansmanı Yönetmeni
Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı

BAŞVURULAR

Yukarıda Fibabanka'nın memur alımı yapacağı kadroların bir bölümü verilmiştir. Buna göre ilgili ilanlara başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve buradan başvurularını pozisyonlara göre formlar vasıtası ile yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/gdjJXs
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim