Eylül ayının da sonuna yaklaşırken, bankacılık sektöründe yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye’nin köklü bankalarından biri olan Akbank tarafından da ilgili kariyer sitesinde yer alan yeni ilanlarda farklı kadro ve pozisyonlarda alımlar gerçekleştirilecek. İşte bankanın yayınladığı ilanlar ve detaylar.

Veri Bilimci

İlgili alanda tercihen bankacılık konularında deneyimli, teknik olarak model geliştirme projelerinde yer almış, ileri analitik ve model geliştirme altyapısı ve mimarisi konusunda tecrübeli ve yeni teknolojileri öğrenme konusunda istekli, SAS bilgisi ve deneyimi ile R, Python gibi açık kaynak kodlama ve modelleme bilgisine sahip Tercihen DevOps araçları ve container yapısı konusunda bilgi ve tecrübeye sahip, Machine Learning süreçleri ve algoritmaları konusunda bilgi/tecrübe sahip, Veri modelleme (İlişkisel ve Boyutsal Modelleme) konseptlerine hakim, Çok iyi derecede İngilizce bilen, Veri mühendisliği ve analitiği konularında bilfiil 5 yıllık deneyime sahip adaylar alınacaktır.

Web Siteleri Yönetici Yardımcısı

Meslek grubu için adayların sağlaması gereken şartlar arasında Dijital pazarlama, e-ticaret ve benzer alanda en az 2 yıl deneyimli, İyi derecede İngilizce bilen Web sitesi ve içerik yönetim sistemi (CMS) bilgisi olan, Temel düzeyde HTML (html, css, js), Analytics sahip ve Dijital trendleri yakından takip emek şartları yer almaktadır.

BT Hazine İş Analisti

Adayların bu meslek grubu için Alanında en az 3 yıl deneyimli ve hazine ürünleri konusunda bilgili, genel veri tabanı yönetim sistemi ve veri modelleme bilgisine sahip, temel düzeyde SQL bilgisi olan, bankacılık sektöründe ve bankacılık ürünleri konusunda bilgi ve deneyim sahibi, tercihen Murex uygulamasında bilgi sahibi, ileri derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Veri Kalitesi Danışmanı

İlgili alanda adayların Veri ambarı, raporlama veya veri yönetişimi alanlarında en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Veri kalitesi uygulamaları hakkında bilgi sahibi, Çok iyi derecede SQL bilen, Veritabanı, veri modelleme ve ETL konularında deneyimli, raporlama ürünleri ile geliştirme tecrübesi bulunan (tercihen Qliksense,Tableau), tercihen bankacılık/finans sektöründe deneyimli, İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.

Toplamda 27 farklı pozisyonda alım gerçekleştirecek olan Akbank tarafından yayınlanan ilanlara erişmek ve online başvuru yapmak için: https://bit.ly/2FXSDHV

Editör: TE Bilisim