Denizbank Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yeni mezun adaylara kariyer imkanı sunuyor. Sberbank kuruluşu olan Denizbank 1938 yılından beridir Türk denizcilik sekterünü finans etmek üzere kurularak 1997 yılında Zorlu Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdürdü. 2013 yılından bu yana Sberbank kuruluşu olan ve 1.400'den fazla çalışanı bulunan bankanın 600 binden fazla müşterisi bulunuyor. Denizbank kariyer imkânı sunarak yeni mezun adayların başvuru yapmak istediği bankalar arasında bulunuyor. Çok sayıda yeni mezun alımlarını aktarmak istiyoruz

DENİZBANK YENİ MEZUN ALIMLAR

Denizbank Mobil satış Temsilcisi, telefon satış Temsilcisi, Deniz yatırım danışmanı ve Müşteri temsilcisi, yatırım ürünleri telefonda satış temsilcisi, İŞKUR telefonda satış temsilcisi, operasyon destek görevlisi gibi unvanlarda alım yapılacak. 

BAŞVURU SÜRECİ

Yeni mezun adayların başvuru için kariyer sayfası üzerinden oluşturulan sayfa üzerinden başvuru yapabilecekler. Deneyimsiz adaylar için iki aşamalı personel alım süreci yapılmaktadır. Sınav ve grup çalışması aşamalarından geçen adaylar göreve alınırlar. Deneyimli adaylar için ise İnsan Kaynakları ve ilgili Genel Müdürlük/Şirket/Bölge/Şube ile yapacakları görüşmeler sonucunda mülakata alınırlar.

BAYVURU YAPMAK İÇİN;

Denizbank çok sayıda yeni mezun ve tecrübeli bankacı alımlarına başvuru yapmak için https://goo.gl/JWckFr linkini tarayıcıdan açarak açılan sayfada ilan üzerinde başvuru sayfasına tıklayarak. Aranan özelliklere uyan ilanla son başvuru tarihinden önce başvuru yapılabilecek.

Editör: TE Bilisim