Denizbank müfettiş alım ilanı yayımladı. Sberbank kuruluşu olan Deniz Bank, Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında bulunuyor. Personel alım ilanları ile şubelerinde ve Genel Merkezinde personel istihdamı sağlamaya devam eden Deniz Bank'a çok sayıda müfettiş alımı yapılacak. Müfettiş alımlarında istenilen şartlar neler? Hangi bölüm mezunları başvurabilecek?

BAŞVURU ŞARTLARI

Eğitim şartlarında; 4 Yıllık İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler ile Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültelerinden mezun olanlar, 4 yıllık Bankacılık ve Sigortacılık mezunları, Endüstri, İşletme mühendisleri, İstatistik, Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Matematik bölümü mezunları başvuru yapabilecek, 1992 Yılı ve sonrası doğumlular, askerlik görevini 1 yıl tecil ettirmiş olanlar yada tamamlamış olanlar, Daha önce müfettiş yardımcısı mülakat sınavından başarısız olmuş olmayanlar, sağlığı Türkiye'nin her yerinde çalışmaya elverişli olanlar, İyi derecede İngilizce bilenler, analitik düşünen, öğrenmeye ve gelişmeye açık, iletişimde başarılı, adayların başvuru yapmaları istenilmektedir.

Müfettişliği kazanan adaylar Denizbank'ın şube teftişlerindende görev alacaklar ve Teftiş Kurulu bünyesinde çalışacaklar.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Denizbank müfettiş alımlarında başvurular kariyer sitesi üzerinden alınacak. Adayların İstanbul, Anadolu ve Avrupa yakasında görev alacaklar, Başvurularda herhangi bir tecrübe şartı aranmıyor. Daha önce çalışmamış ve yeni başlayan adaylarda kabul edilecek. Son başvuru süresi 7 Mayıs 2018 tarihinde son bulacak.

Başvuru yapmak için goo.gl/Qqid2E Bağlantısını kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim