Denizbank’ın yayınladığı ilana göre birbirinden farklı şubelerde çalışacak telefon satış temsilcisi, iletişim pos destek müşteri temsilcisi, bireysel danışman, gişe satış sorumlusu, hazine satış uzmanı ve bunlar benzer pozisyonlarda personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların Deniz Bank İnsan Kaynakları resmi internet adresi üzerinden online olarak başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.

ADAYLARA SUNULAN BAŞVURU ŞARTLARI

Telefon satış temsilcisi alımı için istenilen başvuru şartı; en az lise mezunu olması 1990 yılından sonra dünyaya gelmesi ve insan ilişkileri iyi olan şartlarda bulunması gerektiği istenildi.

İletişim Merkezi Pos Destek Müşteri Temsilcisi için adayların en az lise mezunu olması, bu iş hakkında geçmiş de tecrübe yaşaması ve Office programlarının kullanıyor olması gerekmektedir.

Gişe Satış Sorumlusu personel alım ilanında kullanılacak başvuru şartları için en az lise mezunu olmak 28 yaşından büyük olamamak ve takım çalışması için yeterli yatkınlığının bulunması olarak belirlendi.

Bireysel Danışman alanında adayların bankacılık sektörü içerisinde 5 yıllık deneyimi olması, BES ve SPK belgelerini bulundurması ve takım çalışmalarına yatkınlığı olması gerekmektedir.

Hazine Satış Uzmanı alımları için dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İşletme bölümünden mezun olması ve bankalar sektöründe 1 yıllık deneyimi bulunması, ileri seviye de İngilizce biliyor olması, başvuracak erkek adayların ise askerlik ile bir sorunlarının olmaması gerekmektedir.

Adaylara başvuru şartları belirtirken, alımların ne zaman kapanacağı hakkında bilgi verilmezken sizlerin takip etmenizi istenmektedir. Bizler İşin Olsa ekibi olarak başvuruların kapanacağı tarihi yakından takip ederek olası bir açıklamada sizleri bilgilendireceğiz. Bizler takip etmeye devam edin..