Bilindiği gibi ilk olarak 1977 yılında Zorlu Holding bünyesinde kurulan DenizBank'ın Denizcilik alanında ki finansal desteklerinin önemi büyüktür. Banka daha sonraki süreçte farklı finansal şirketler tarafından satın alınarak hızla büyümüşütür. 2006 yılından itibaren Nexia bünyesinde geçen süreçte ise Rusya firması olan SiberBank çatısı altında ki Finans kuruluşlarından bir tanesi olan DenizBank'ın Türkiye genelinde ve yurtdışında toplam 706 şubesi bulunuyor. Ayrıca Denizbank iştiraki olan kurumun ise 43 şubesi faaliyetlerini sürdürüyor. Personel dağılımında ise finans, bilgi işlem, satış pazarlama gibi alanlarda personel istihdamı gerçekleştiriyor. Adayların iktisat, işletme, kamu yönetimi, bankacılık ve sigortacılık maliye Bölümü mezunları arasından daha çok istihdamı gerçekleştirirken şu anda başvuruları devam eden kadrolar şu şekilde.

Üst düzey yönetici asistanı alımlarında; Deniz Faktoring mali kontrol ve risk yönetimi personeli, Deniz Gayri Yatırım Ortaklığı pazarlama ve satış uzmanı, bireysel Danışman, şube operasyon yöneticisi, Deniz Yatırım iç kontrol ve uyum uzmanı, . Net yazılım mühendisi, telefonda satış temsilcisi kadroları olmak üzere Toplamda 8 farklı kadroda alım sürüyor. Gerek satış danışmanı, gerek mühendis gerekse finansal bankacı personeli alımı başvuruları kariyer portalları üzerinden devam ediyor.

TELEFONDA SATIŞ DANIŞMANI ALIMI;

Telefonda satış danışmanı alımlarında adayların eğitim şartlarında en az lise mezunu olarak yaş üst sınırında 28 yaşında geçmemiş adayların bankacılıkta bulunan ürünlerin telefonda satışını gerçekleştirmek ve daha önceki müşterinin geri kazanımlarını sağlamak hedefleri bulunacak. Bu yüzden satış ve pazarlama alanında kendin ilerletmek için adaylar başvuru yapabilirler.

Genel başvuru şartlarından bazıları şu şekildedir. İkna kabiliyeti yüksek, hedefe yönelik olarak çalışan müşteri odaklı çalışabilecek insan ilişkilerinde ve iletişim gecesinde yetenekli, etkili ses tonuna kabiliyeti bulunan ve diksiyonu düzgün, takım çalışmasına uygun, askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecil ettirmiş, Office programlarını Etkin kullanabilen adaylar başvuru yapabilirler.

DANIŞMAN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Bireysel Danışman alımı başvuru şartları adayların 5 yıl şube deneyimi olması, iyi derecede İngilizce bilgisi bulunması, Office programlarını kullanabilmeleri, iletişim yönü kuvvetli, ikna kabiliyeti bulunan, erkek adaydan asker ilk yıl tercih etmiş ya da tamamlamış olmaları, eğitim sertifikalarında SPK ve BES lisans belgesine sahip ya da bu sınavlara girmiş olmaları gerekmektedir. Adayın ayrıca yabancı dil şartlarında da iyi derece İngilizce bilmeleri gerekiyor.

YÖNETİCİ ASİSTANI ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Yönetici asistanı alımlarında adayların bu alanda 3 yıl deneyim bulunmaları, tercihen Meslek Yüksekokulu ya da üniversite mezunu olmaları, iyi derecede İngilizce yazılı ve sözlü olarak kullanabilmeleri, Office programlarına hakim olmaları, yazılı ve sözlü iletişim kuvvetinde olmaları planlama ve organizasyon becerisine sahip olması gerekmektedir. Başvurular http://bit.ly/362vhs3 adresi üzerinden yapılabilecektir.

Editör: TE Bilisim