Türkiye’nin yenilikçi bankalarından olan Denizbank ilgili kariyer sitesinde yayınladığı ilanlarda toplamda 17 farklı pozisyonda banka personeli alımı yapacağını açıkladı. Buna göre bankanın farklı illerde olmak üzere şubelerinde görev yapacak olan adaylar satış temsilcisi, Linux sistem yöneticisi, mobil satış temsilcisi, güvenlik görevlisi, bireysel bankacılık satış yönetici gibi toplamda 18 farklı kadroda istihdam edilecektir.

İstenilen ilanlarda yer alan pozisyona göre farklı şartlar talep eden bankanın, adaylardan sağlamasını istediği şartları şu şekilde ifade etmek mümkündür:

  • İstenilen yaş sınırını geçmemek ve en az yaş sınırını sağlamak (1986 yılı ve sonrası doğanlar),
  • İlgili pozisyonda daha önce görev almış ve istenilen deneyim şartını doldurmuş olmak,
  • Güler yüzlü olmak ve dış görünüşüne özen göstermek,
  • Güvenlik görevlisi kadrosu için X-rey güvenlik kontrol cihazlarını kullanma sertifikasına sahip olmak ve geçerli silahlı özel güvenlik kimlik belgesine sahip olmak,
  • Yazılımcı kadrolarına başvurmak için üniversitelerin ilgili 4 yıllık bölümünden mezun olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini bitirmiş olması şartlarının yanı sıra en az lise mezunu gibi ilana göre değişen şartların da adaylar tarafından sağlanması gerekmektedir.

Toplamda 17 pozisyonda istihdam edilecek olan adaylar, başvurularını ilgili kariyer sitesinde özgeçmişlerini göndermek sureti ile başvurmaktadır. Aşağıda yer alan linke tıklayarak duyurulan 17 farklı pozisyona ve özel şartlara ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

Tarayıcınıza kopyalayarak linke ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/2xaZ3fc

Editör: TE Bilisim