Ülkemizde yabancı sermaye ile kurulmuş bankalardan olan ve Türkiye geneli yaygın şube ağı ile çok sayıda müşteriy hizmet göstermekte olan Denizbank yeni yatırımlarını sürdürmekte olup müşteri sayısını artırabilmek için yeni şubeler açmakta ve personel sayısını da yükselmektedir.

Denizbank Türkiye geneli farklı şube ve genel müdürlüklerinde istihdam etmek üzere banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Denizbank'ın banka memuru alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümü aracılığı ile duyurulmakta olup yeni duyurulara göre farklı pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Denizbank farklı pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranmakta olan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak ve iletişim becerileri güçlü olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, ekip çalışmasında başarılı olmak, bakımlı olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak, sorumluluk sahibi olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Denizbank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor? Buna göre mobil satış temsilcisi, telefonda satış temsilcisi, operasyon destek görevlisi (engelli personel), deniz yatırım yatırım danışmanı müşteri temsilcisi pozisyonları için memur alımı yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların müracaatlar için http://kariyer.denizbank.com/career linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar istediği pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim