Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet gösteren Denizbank tarafında ilgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlar kapsamında farklı kadrolarda olmak üzere farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere en az lise mezunu personel alımı yapılacak olup ilgili kadrolara başvurmak isteyenler için detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Şube Operasyon Yöneticisi

Bankanın Denizli şubesinde görevlendirmek üzere şube operasyon sorumlusu alımı yapılacak olup bu noktada adayların en az lise mezunu tercihen üniversite mezunu olması, en az 5 yıl Bankacılık deneyimi olan, Şube Operasyon Yönetici pozisyonunda min. 2 yıl tecrübeli,MS Office uygulamalarına hakim,İnsan ilişkilerinde başarılı,Takım çalışmasına yatkın,Ekip yönetimi konusunda başarılı,Çivril’de ikamet eden veya edebilecek olma şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Telefon Satış Temsilcisi

İstanbul şubelerinde görevlendirilmek üzere ayrıca telefonda satış temsilcisi alımı yapılacak olup • En az Lise Mezunu olan,28 yaşını aşmamış,Telefonda satış ve müşteri geri kazanımı yapabilecek,Etkili ses tonuna sahip ve diksiyonu düzgün,Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen,Askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olan şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Pazarlama ve Satış Uzmanı

Banka İstanbul’da görevlendirilmek üzere en az lise mezunu, Gayrimenkul Pazarlama Satış alanında en az 3 yıl deneyime sahip,MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,Tercihen İngilizce bilen,Takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli bulunmayan,Tercihen B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,30 yaşını aşmamış, Pozitif, prezantabl, motivasyonu, ikna ve sunum kabiliyeti yüksek,Müşteri ve çözüm odaklı yaklaşıma sahip, şartlarını sağlayan personel alımı yapılacaktır.

Garson

Bankanın ilgili şubelerinde görevlendirilmek üzere garson alımı yapılacak olup adayların bu kadro için sağlaması gereken başvuru şartları En az Lise Mezunu,1977 ve sonrası doğumlu,Tercihen İngilizce bilen,Misafir karşılama, servis ve sunum konusunda en az 5 yıl tecrübeli,Diksiyonu düzgün,İletişim yönü kuvvetli,Askerlik Hizmetini tamamlamış(Erkek Adaylar için) şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlgili ilanlara başvurular online yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru linki şu şekildedir: https://bit.ly/2XbALiW

Editör: TE Bilisim