Denizbank bankacı alımları başladı. Sberbank kuruluşu olan Denizbank Türkiye geneli 30 dan fazla şubesinde personel ihtiyacını gidermek için en az lise mezunu olan, yeni mezun yada tecrübeli personel alım ilanları yayımlandı. Türkiye'nin önde gelen özel bankaları arasında bulunan Denizbank'ta kariyer hedeflerine devam etmek isteyen bankacı adayları için başvurular başladı. Hangi unvanlarda alımlar yapılacak. Ne kadar personel alınacak?  İşte detaylar..

DENİZBANK YENİ MEZUN BANKACI ALIMLARI

Denizbank telefonda satış temsilcisi, operasyon destek görevlisi, mobil satış temsilcisi, İŞKUR iletişim merkezi asistanları alımları yapmakta. Deneyimsiz olan adaylar için sınav Ve grup çalışmaları olmak üzere iki aşama bulunuyor. Yeni mezun olan ve deneyim sahibi olmayanların bu aşamalardan geçmesi gerekli olacak. Başvuru şartlarında en az lise mezunu, 1990 ve sonrası doğumlu, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmaları yada askerliği 2 yıl tecil ettirmiş olmaları, office uygulamalarını etkin kullanabilmeleri, takım çalışmasına uygun olmaları gerekli olacak.

DENEYİMLİ BANKACI ALIMLARI

Deneyim sahibi bankacı adayları için Denizbank çok sayıda personel alımı yapacak Bu alım yapılacak unvanlar ise İletişim merkezi kalite ve süreç geliştirme yetkilisi ve deniz yatırım danışmanı müşteri temsilcileri alımı yapılacak. Deneyimli adaylar insan kaynakları genel müdürlük, şirket bölge şube müdürü yöneticileri ile mülakatlar sonrası alımlar yapılabilmekte. Deneyimli adaylarda en az önlisans mezun olmaları gerekmekte. Adayların başvuru yapacakları unvanlara göre özel başvuru şartlarını incelemeleri gerekli olacaktır. Başvuru için aşağıdaki linki tarayıcıda açarak başvuru adımlarını tamamlanması gerekmekte

Başvuru için https://goo.gl/sQHZrV 

Editör: TE Bilisim