Denizbank tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında adaylarda aranan ortak özelliklere ve niteliklere değineceğiz. Farklı pozisyonlarda personel alımları yapıldığından dolayı adayların tüm pozisyonlar için gerekli ek başvuru koşullarına göz atmaları gerekmektedir. İlan şartlarını taşımayan veya eksik bilgi veren adayların başvuruları değerlendirme sürecine alınmayacak, sıralamaya dahil edilmeyecektir. Uygulanacak personel alım süreci banka tarafından yürütülecek olup, ilgili duyurular da yine banka tarafından hem websitesi hem de başvuruda belirtilmiş iletişim adresleri üzerinden yapılabilecektir. Adayların süreçleri takip etmek ve bilgilendirmelere ulaşmak amacıyla doğru bilgiler vermesi önem arz etmektedir.

İlanlara başvurular Denizbank websitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Posta yoluyla başvurular kabul edilmemektedir. Başvuracak olan adaylar, aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilir, başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Hangi kadrolara personel alımı yapılıyor?

Avukat
İŞKUR Telefonda Satış Temsilcisi
Spor Eğitmeni
Mobil Satış Temsilcisi
Planlama ve Analiz Yetkilisi
Operasyon Destek Görevlisi (Engelli Kadrosu)
Telefonda Satış Temsilcisi
Güvenlik Görevlisi  Deneyimli
Mobil Satış Temsilcisi Uzman Yardımcısı/Uzman
Bireysel Danışman
İŞKUR BİREYSEL KREDİLER TAHSİLAT ASİSTANI
Hazine Satış Uzmanı

Başvurular nereye yapılacak?

İlan detaylarına erişmek, başvuruları gerçekleştirmek ve çok daha fazlasına erişim sağlamak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tüm başvuru süreçleri hakkında bilgilendirmeleri kaçırmamak için, başvuru sırasında verdiğiniz bilgileri kontrol ediniz.

İlana ulaşmak için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim