Bankacılık sektöründe faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar arasında en çok tanınanlarından bir tanesi olan Denizbank açık pozisyonları için personel alımı yapmaya devam ediyor. Adayların yoğun ilgi göstermiş olduğu açık pozisyonlar için banka memur personeli alan Denizbank resmi internet sitesi aracılığı ile bilgi verdiği gibi internet ortamından da açık pozisyonlar hakkında bilgi vermektedir.

Denizbank'ın yeni yayımlamış olduğu açık pozisyonlara bakıldığında kuruluşun açık pozisyonlar için çok sayıda memur personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Açık Pozisyon Sayısı: 30'dan Fazla

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Denizbank internet ortamı aracılığı ile 30'dan fazla memur personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için müracaatlar yapılacak.

MS Teknolojileri Sistem Mühendisi
Yazılım Mühendisi (Engelli Kadrosu)
İş Analisti (Engelli Kadrosu)
Dijital Bankacılık Yazılım Mühendisi
Ödeme Sistemleri Yazılım Mühendisi
İş Analisti
Sistem Mühendisi
Veri Depolama Sistem Mühendisi
.Net Yazılım Mühendisi
Hazine / Menkul İş Analisti
BT Güvenlik Risk Yöneticisi
Uygulama Yönetimi Sistem Mühendisi
Veritabanı Mühendisi
İŞKUR İletişim Asistanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 30'dan fazla pozisyon için banka memur personeli alınacak.

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR

Denizbank 30'dan fazla pozisyon için banka memur personeli alımı yapıyor. Peki müracaatlar nasıl yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda yer alan linki takip ederek pozisyonlar için gerekli nitelikleri öğrenebilir ve müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/5E5Fg0