Türkiye'nin önde gelen özel bankaları arasında bulunan Denizbank yeni bankacı alım ilanları açıkladı. Geçtiğimiz günlerde resmi Denizbank Kariyer sitesi üzerinden 5 farklı ilan açıklanmıştı. Bu alımlarda telefonda satış temsilcisi, bireysel krediler asistanı, iletişim merkezi asistanı, mobil satış temsilcisi ile telefonda satış agent kadroları için açıklanan 5 farklı pozisyon için adayların en az lise mezunu olmaları yeterli olacak. Tüm bu ilanlara erişmek için tıklayın.

Türkiye'nin denizcilik alanındaki gelişmelere bağlı olarak finansal destek sağlayan devlet kredi kurulu olarak 1930'lu yıllarda faaliyete girmesiyle ilerleyen süreçte özelleşmiş ve Zorlu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmeye başlamıştı. Günümüzde ise Sber kuruluşu olarak 81 il ve 900 ilçe genelindeki şubeleri her geçen gün artıyor. Buna bağlı olarak şubelere istihdam edilecek personel kadroları da artış gösteriyor. Yukarıda saydığımız ilanların ardından geçtiğimiz günlerde 5 farklı ilan daha açıklandı. Kariyer portalları üzerinden açıklanan ilan detayları ise şu şekilde;

5 FARKLI POZİSYONDA YENİ İLANLAR;

Deniz özel yatırım danışmanı, Fi Krediler uzmanı, Veri Koruma Uzmanı, kurumsal ve ticari krediler yetkilisi kadrosu için alımlar gerçekleştirilecek.

Özel yatırım danışmanı alımında yatırım ürünleri alım satım işlemlerinde yeterli düzeyde bilgi sahibi olmak iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, office programlarını kullanabilmek askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl ertelemiş olmak gerekli olacak.

Veri Koruma Uzmanı alımları için adayların İİBF, Mühendislik mezunu ve tercihen Hukuk İşletme Yönetim Bilişim Sistemleri yüksek lisans yapmış 2 yıl KVKK tecrünesi olan, kişisel verileri koruma kanundaki yasal düzenlemeler konusunda tecrübe sahibi olmak istenilmektedir. Proje yönetimi ve koordinasyon deneyimi olan, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olan, analitik düşünebilen sorumluluk sahibi adaylar başvuru yapabilirler. Diğer kadrolardaki alımlardaki istenilen başvuru şartlarına erişmek için aşağıdaki ilan linkini açabilirsiniz.

İlana erişmek için: http://bit.ly/2K6tz0B

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim