Ülkemizin en çok tercih edilen özel bankaları arasında yer almakta olan Denizbank açık pozisyonları için banka memuru alımları gerçekleştirmekte ve yurt genelinde yatırımlarına hızla devam etmektedir. Denizbank banka memuru ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer, iş ilanları, açık pozisyonlar, insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

Denizbank'ın resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümüne bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Denizbank hangi pozisyonlar için memur alımı yapacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Denizbank
Açık Pozisyon: 7
Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Denizbank'ın resmi internet sitesi incelendiğinde 7 farklı pozisyon için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Şube Müşteri Danışmanı Ekim 2017
Yetki Yönetimi Yönetmeni/Yetkilisi
İşkur Telefonda Satış Temsilcisi Kasım 2017
İletişim Merkezi Asistanı / İngilizce
Mobil Satış Temsilcisi
Operasyon Destek Görevlisi (Engelli Kadrosu)
COO Performans Yönetimi Uzmanı/Yetkilisi

BAŞVURULAR

Yukarıda Denizbank'ın memur alımı yapacağı kadrolara ilişkin detaylar verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda verilmiş olan linki takip etmesi tüm kadrolar için nitelikleri gözlemlere bilgi edinmesi ve başvurularını yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

http://kariyer.denizbank.com/career
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ